Tietosuojaseloste

Tämä tietosuojakäytäntö koskee sinua, jos olet ostanut meiltä tuotteita, vastaanottanut meiltä palveluita, osallistunut tapahtumiimme tai muutoin ollut meidän kanssamme yhteydenpidossa, mukaan lukien käyttämällä Internet-sivujamme, verkkokauppaamme tai viestimällä kanssamme sosiaalisen median kautta.

MITÄ, MITEN JA MIHIN TARKOITUKSEEMME KERÄÄMME TIETOJASI

Pääasiassa käytämme henkilökohtaisia tietojasi tarjotessamme sinulle palveluitamme suostumuksellasi.

Osana osto- ja myyntiprosessia, me tai kolmannen osapuolen maksunvälittäjä, keräämme antamasi henkilökohtaiset tiedot, kuten nimesi, osoitteesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi, ruokavaliovaatimukset ja maksun tiedot. Keräämme tietoja myös yhteistyökumppaneidemme kautta, jotka käyttävät verkkokauppaamme verkkosivuillaan tai mobiilisovelluksessaan.

Verkkosivustomme, sosiaalisen median kanavat (Facebook, Instagram) ja muut vastaavat ympäristöt keräävät tietyt tiedot automaattisesti ja tallentavat ne lokitiedostoihin. Tiedot voivat sisältää IP-osoitteen, alueen tai yleisen sijainnin, jossa tietokone tai muu laite on yhteydessä Internetiin, käyttämäsi selaimen ja käyttöjärjestelmän. Finland Travel Company Oy käyttää näitä tietoja verkkoympäristöjensä parantamiseksi, yksinkertaistamiseksi ja muokatessa niitä käyttäjäystävällisemmiksi. Voimme myös käyttää IP-osoitettasi selvittääksemme ongelmia palvelimella, hallinnoida verkkosivustoa, analysoida trendejä, seurata sivuston kävijöitä sekä kerätä väestötieteellisiä tietoja laajemmin, jotta voimme ymmärtää paremmin verkkoympäristöjemme kävijöiden mieltymykset. Verkkoympäristömme käyttävät evästeitä.

Jos olet antanut suostumuksen uutislehtien ja mainosten vastaanottamiseen tai osallistut muiden järjestämiemme tai välittämiemme kampanjoiden arvontoihin, pyydämme nimeäsi ja yhteystietojasi. Käytämme näitä tietoja lähettämällä sinulle tietoja palveluistamme ja tuotteistamme ja muista tuotteistamme, joista saatat olla kiinnostunut. Joka kerta uutiskirjeemme voi sisältää linkkejä muihin verkkoympäristöihin. Finland Travel Company Oy ei ole vastuussa kyseisten ympäristöjen sisällöstä tai tietosuojakäytännöistä. Jos et enää halua vastaanottaa uutiskirjeitä tai suoria viestejä, voit peruuttaa tilauksen napsauttamalla uutiskirjeen ja / tai mainoksen peruutus-linkkiä tai kirjoittamalla osoitteeseen juha@travelcompany.fi

SINUN VALINTA

Kunnioitamme yksityisyyttäsi ja annamme sinulle kohtuullisen pääsyn henkilökohtaisiin tietoihisi, jotka olet voinut tarjota meille palveluidemme kautta. Jos haluat tutustua, korjata, muuttaa tai poistaa henkilökohtaisia tietojasi, tehdä valituksen tai haluat muutoin vain lisätietoja, ota yhteyttä osoitteeseen juha@travelcompany.fi

Voimme pyytää sinua täsmentämään asianmukaisella tavalla, mitä tietoja tai käsittelytoimia pyyntö koskee. Sen varmistamiseksi, että henkilötietoja ei oikeuksiesi käyttöön liittyen luovuteta muille kuin sinulle itsellesi, voimme tarvittaessa pyytää sinua toimittamaan tarkastuspyynnön allekirjoitettuna. Voimme myös pyytää sinua todistamaan henkilöllisyytesi virallisella henkilökortilla tai muulla luotettavalla tavalla.

Pyynnöstäsi poistamme kaikki sinua koskeva tiedot, kunhan pyyntö on Suomen lainsäädännön mukaan mahdollista toteuttaa.

TURVALLISUUS

Henkilökohtaisten tietojen suojaamiseksi käytämme kohtuullisia varotoimia ja noudatamme alan parhaita käytäntöjä varmistaaksemme, ettei tietoja menetetä, väärinkäytetä, paljasteta, muuteta tai tuhota.Finland Travel Company Oy ylläpitää kerättyjä tietoja viiden vuoden ajan, kuitenkin niin kauan kuin Suomen lainsäädännössä edellytetään, minkä jälkeen henkilötiedot poistetaan. Asiakassuhteessa käsitellään vain tietyn käyttötarkoituksen kannalta välttämättömiä tietoja. Teemme säännöllisiä tarkastuksia tarpeettomien tietojen poistamiseksi.

KOLMANNEN OSAPUOLEN PALVELUT

Yleisesti, käyttämämme kolmannet osapuolet vain keräävät, käyttävät ja luovuttavat tietojasi siinä määrin kuin ne ovat tarpeellisia, jotta he voivat suorittaa meille tarjoamansa palvelut. Tietyillä kolmannen osapuolen palveluntarjoajilla, kuten maksuliikennejärjestelmillä ja muilla maksutapahtumien suorittajilla, on kuitenkin omat tietosuojakäytännöt, jotka koskevat niitä tietoja, joita meidän on annettava niille ostoihin liittyvien liiketoimien yhteydessä. Näiden palveluntarjoajien suhteen suosittelemme, että tutustut heidän tietosuojakäytäntöihin, jotta voit ymmärtää, miten nämä palveluntarjoajat käsittelevät henkilötietojasi. Muista erityisesti, että tietyt palveluntarjoajat voivat sijaita tai he voivat tarjota palveluita, jotka sijaitsevat eri lainkäyttöalueella kuin sinä tai me. Joten jos päätät edetä kolmannen osapuolen palveluntarjoajan palveluihin liittyvällä toimella, tietosi saattaa kuulua sen toimipaikan lakeihin, joissa kyseinen palveluntarjoaja tai sen palvelut sijaitsevat.  Kun poistut verkkosivustoltamme tai sinut ohjataan kolmannen osapuolen verkkosivustolle tai sovellukseen, sinuun ei enää sovelleta tämän tietosuojakäytännön tai verkkosivuston käyttöehtoja. Kun napsautat verkkosivullamme olevia linkkejä, ne voivat ohjata sinut pois sivuiltamme. Emme ole vastuussa muiden ylläpitämien sivustojen tietosuojakäytännöistä ja kannustamme sinua tutustumaan heidän tietosuojakäytänteisiinsä.

Emme siirrä tietoja EU: n ulkopuolelle.

TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖMME MUUTOKSET

Pidätämme oikeuden muuttaa tätä tietosuojakäytäntöä milloin tahansa, joten tarkista se aina välillä. Muutokset ja selvennykset tulevat voimaan välittömästi, kun ne ovat luettavissa verkkosivuiltamme. Ilmoitamme täällä jos teemme olennaisia muutoksia tähän käytäntöön, niin että olet tietoinen siitä, mitä tietoja keräämme, miten niitä käytämme ja missä olosuhteissa niitä käytetään, jos niitä käytetään.

KYSYMYKSET JA YHTEYSTIEDOT

Jos haluat tutustua, korjata, muuttaa tai poistaa henkilökohtaisia tietojasi, tehdä valituksen tai haluat muutoin vain lisätietoja, ota yhteyttä osoitteeseen juha@travelcompany.fi

envelopesmartphone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
0